چطور از فونت‌های مختلف توی یه صفحه html استفاده کنم؟ (بسته شده است)

۲

۱- من یه صفحه html به صورت زیر دارم. اگه بخوام فونت یه قسمت‌هایی از نوشته رو به فونت مثلاً «تیتر» تغییر بدم، این فونت رو باید کجای هاستم بذارم و چه جوری توی فایلم فراخوانیش کنم؟
۲- مشکل مربوط به encoding رو چه جوری حل کنم تا متون صفحه، توی همه مرورگرها درست نمایش داده بشه؟

<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<div style="font-family: XB Titre">یک متن نمونه</div>
</body>
</html>
این پرسش توسط 2hamed به دلیل «کاربر در سوال دیگری، مشکل خود را پیگیری میکنند.» بسته شده است.
انصراف

۲  پاسخ

۳

برای تنظیم انکودینگ صفحه به UTF۸ از کد زیر در قسمت <head> صفحه استفاده کنید.

<meta charset="utf-۸" />

و اما برای گذاشتن فونتهای دلخواه در صفحه باید از دستورات CSS زیر استفاده کنید.

@font-face {
    font-family: 'Font Name’;
    src:url('fonts/font_file.eot?#’) format(‘eot’),    
          url('fonts/font_file.woff') format('woff'),
          url(‘fonts/font_file.ttf’) format(‘truetype’); 
}
div{
    font-family: 'Font Name';
}

برای اطلاعات بیشتر این مطلب رو مطالعه بفرمایید.

ممنون از جواب‌تون. اما جواب سوال اول منو ندادین که این فونت رو باید کجای هاستم بذارم و چجوری فراخونیش کنم؟ در ضمن، با گذاشتن دستور شما در مورد encoding، مشکلم حل نشد. این صفحه من فقط با Arabic (windows-۱۲۵۶) کار می‌کنه. راستی روش خودم برای تعریف فونت دلخواه، اشکالی داشت که شما این دستوراتو برام نوشتین؟ - - solaleh - ۱۷:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۷
شما میتونید در هرجایی از هاستتون فونت رو آپلود کنید. فقط در استایل باید آدرس درست فونت رو وارد کنید. در مورد انکودینگ اگر شما عین کد بنده رو در هد قرار بدید باید مشکلتون حل بشه. اگر نشد آدرس صفحه تون رو اینجا ذکر کنید. روش شما برای قرار دادن فونت درست نیست و اگر بازدید کننده اون فونت رو نداشته باشه نمیتونه فونت شما رو ببینه. - 2hamed - ۱۵:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۸
۱
اگه با کد بالا مشکل یونیکد حل نشد ، فایلتون را باید با انکودینگ utf۸ یا utf۸- without bom ذخیره کنید - afee1990 - ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۸
@۲hamed: ممنون. طبق گفته شما من باید یه پوشه به اسم fonts رو توی هاستم ایجاد کنم و فونت مورد رو توش آپلود کنم. خب حالا اگه بخوام یه کلمه‌ای (مثلا کلمه «سلام») رو با اون فونت بنویسم، طرز استفاده‌ش چجوریه؟ ببخشید که سوالاتم خیلی ابتداییه. - solaleh - ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۹
به نظرم شما اول برو مبانی css و html رو یاد بگیر بعد مشکلاتت رو اینجا مطرح کن برای شروع میتونی از neopersia یه سایت فارسیه استفاده کنی - esmaeil3 - ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۰
@esmaeil: من اون سایت رو از قبل میشناختم و خیلی چیزهام ازش یاد گرفتم. منتها این مورد من توش نیست. الان تنها مشکلم همون سوالیه که توی کامنت قبلیم پرسیدم (طرز استفاده). - solaleh - ۱۸:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۰
انصراف

من توی فایل ضمیمه با css روش این کار رو انجام دادم دانلود کنید و توی کاپیوتر بررسی کنید البته از فونت های سیتم خودم استفاده کردم و ممکن شما نداشته باشید ولی روش کلی به این صورت هستدانلود نمونه

پاسخ داده شده ۰۲:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۴ esmaeil3۷
@esmaeil۳: ممنون. اما این جواب سوال من نبود. من میخوام توی صفحه‌م از فونت‌های روی هاست استفاده بشه و نه فونت های روی کامپیوتر. من روی کامپیوتر خودم بلدم که فونتها رو فراخوانی کنم اما میخوام از فونتهای روی هاست استفاده کنم. اینجاست که نمیتونم چه جوری باید فراخوانیش کنم و چطور فونت یه کلمه ای مثل«سلام» رو عوض کنم. - solaleh - ۰۲:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۴
روش کار به همین صورت هست که براتون ضمیمه کردم اما توجه داشته باش که هاست هم یه کامپیوتر هست پس شما فونت های مورد نظر خودتون رو روی هاست اپلود کنید هرکجا که خواستین بعد از طریق href ادرس اون فونت رو وارد کنید همین هیچ مشکلی فکر نکنم باشه !! - esmaeil3 - ۰۲:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۴
@esmaeil۳: بازم ممنونم از جواب‌تون. فقط من چه جوری باید بگم که نمی‌دونم آدرس فونت رو از روی هاست فراخوانی کنم؟ من تازه شروع کردم به یادگیری html. لطف کنین و بگین فونت همین خط شما رو (font-family: B Elm Border;) اگه بخوام از روی هاست فراخوانی کنم، چه جوری باید بنویسمش؟ (با این فرض که من فونت B Elm Border رو توی یه پوشه به اسم fonts توی Public_html آپلود کردم. باور کنین که توی اینترنت خیلی گشتم، اما روشش رو پیدا نکردم. - solaleh - ۰۶:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۴
انصراف