پرسش‌های تگ شده 'php'

  • ۶

    رای

  • ۲

    پاسخ

  • ۹۹۲

    بازدید

چگونه کاراکتر � رو به حالت عادی نمایش بدم؟

پی اچ پی: وقتی با تعدادی کاراکتر محدود (مثلا 20 کاراکتر)، جمله‌ای رو می‌خوام برگردونم، (یعنی 20 کاراکتر برگرده و اگر جمله ادامه داشته باشه، در ادامه‌ی اون ۲۰تا، “…” قرار بگیره) خب مشکل اینجاست که...

پرسیده شده ۱۸:۰۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۳۰ Armins۱۲۷۱۱۲
  • ۲

    رای

  • ۲

    پاسخ

  • ۱ هزار

    بازدید

تغییر مبنای فیلد افزایش خودکار پایگاه‌داده mysql

چطور می‌تونم در سیستم پایگاه داده مای‌اس‌کی‌یو‌ال تعیین کنم فیلد با خصوصیت auto increment به جای فقط اعداد از مبنای بزرگتری از ده استفاده کند؟ مثلا Base۶۴. توضیح اضافه اینکه از PHP به عنوان زبان...

پرسیده شده ۰۴:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۹ egza۴،۳۴۳۱۵۶۵
  • ۲

    رای

  • ۱

    پاسخ

  • ۱ هزار

    بازدید

چگونه می توان از Ajax page loading در سایت استفاده کرد

چطور میشه بدون استفاده از فریم ها و با استفاده از Ajax صفحه ای را درون یک صفحه دیگر لود کرد؟ البته من این کار رو برای فایل هایی با پسوند HTML انجام دادم اما هر کاری می کنم نمی تونم برای PHP و ASP...

پرسیده شده ۰۸:۲۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۱ farzadyazdan۱۶۵۲۱۵
  • ۲

    رای

  • ۴

    پاسخ

  • ۳ هزار

    بازدید

انتقال اطلاعات از یک صفحه به صفحه دیگر توسط php

سلام. این سوال رو ویرایش کردم شاید جواب ها درست تر بشه سه تا فایل دارم test۱.php که یک فرمه که یک سری اطلاعات میگیره test۲.php که یک سری پردازش روی اطلاعات گرفته شده از فرم قبلی انجام میده و test۳.php...

پرسیده شده ۱۱:۲۶ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۸ amirpouya۶۰۹۱۱۱
  • ۲

    رای

  • ۵

    پاسخ

  • ۳ هزار

    بازدید

چگونه یک سایت دانلود برای sourceforge و google code بسازم؟

سلام همونطوری که می دونین، سایتهای Source Forge و Google Code و سایتهایی نظیر اینها دانلود و مشاهده فایلهایشان را برای کاربران ایرانی محدود کرده اند. ۱- چطور می توانم روی سایتم امکانی قرار دهم که...

پرسیده شده ۰۵:۳۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۰ razavi2۵۱۷۲۱۱
  • ۲

    رای

  • ۱

    پاسخ

  • ۲ هزار

    بازدید

مشکل فارسی نویسی در PHP

من تازه کار با PHP رو شروع کردم الان دارم یه سایت طراحی می کنم اما وقتی که اطلاعات رو از دیتابیس می گیرم که نمایش بده بصورت علامت سوال “؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟” نشون میده. توی دیتابیس MYSQL که هست مشکلی نداره و...

پرسیده شده ۱۳:۳۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹ farzadyazdan۱۶۵۲۱۵
  • ۲

    رای

  • ۲

    پاسخ

  • ۳۵۷

    بازدید

بهترین فریم ورک برای PHP

برای برنامه نویسی PHP و استفاده از امکانات اون چه فریم ورکی را پیشنهاد می دهید؟ ساده، سبک و قابل سفارش سازی باشد

پرسیده شده ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰ علیرضا۸۸۴
  • ۲

    رای

  • ۲

    پاسخ

  • ۱ هزار

    بازدید

استفاده از TIMESTAMP در php

سلام من یه دیتابیس دارم و تاریخ رو به صورت TIMESTAMP تو دیتابیس ذخیره کردم. با مقدار CURRENT_TIMESTAMP در mysql وقتی می خوام با تابع getdate() یا jgetdate() مقدار زمان را نشون بدم ، مثلا برای پارامتر...

پرسیده شده ۱۷:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۷ afee1990۸۹۸۷۲۲
  • ۲

    رای

  • ۲

    پاسخ

  • ۹۰۹

    بازدید

بالارفتن خودکار یک عدد در فیلد بانک اطلاعاتی mysql

سلام دوستان ، اگر من بخوام یک فیلد عددی در بانک اطلاعاتی به صورت خودکار بالا بره باید از چه کد php و mysql استفاده کنم؟ به طور مثال فرض کنید در فیلد بانک اطلاعاتی عدد ۶۰ رو قرار بدم سپس که این عدد...

پرسیده شده ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱ homayon۱۱۱
  • ۲

    رای

  • ۲

    پاسخ

  • ۱ هزار

    بازدید

اسکریپت تشخیص خودکار جهت نوشته

یه امکان جالبی که قسمت جستجو گوگل و البته قبل از گوگل فیس‌بوک داشت اینه که با توجه به فارسی یا انگلیسی بودن Text جهت نوشته رو از راست به چپ و یا برای انگلیسی از چپ به راست به صورت خودکار تنظیم...

پرسیده شده ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۷ amirreza۱،۷۰۵۹۳۵
  • ۱

    رای

  • ۲

    پاسخ

  • ۱ هزار

    بازدید

تبدیل برنامه php کار با فایل به کار با دیتابیس

می‌خواهم یک برنامه که از فایل برای ذخیره تنظیمات استفاده می‌کنه رو به کار با دیتابیس تبدیل کنم، برنامه طوری طراحی شده که برای هر کاربر یک فایل متنی در پوشه users ایجاد می‌کند (هر کاربر یک نام منحصر...

پرسیده شده ۰۲:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۲ egza۴،۳۴۳۱۵۶۵
  • ۱

    رای

  • ۱

    پاسخ

  • ۸۳۹

    بازدید

یک سوال PHP

یک سایت دارم بعنوان مثال mysite.IR وقتی یک آدرس اشتباه به اون وارد میکینم به سایت سازنده میره از جای اینکه به سایت خودم هدایت کنه مثلا” ادرس http://mysite.ir/12354 (صفحه ی ۱۲۳۵۴ وجود نداره) درحالی که...

پرسیده شده ۰۸:۴۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۳ waptrick۲۵۷۱۱۷
  • ۱

    رای

  • ۳

    پاسخ

  • ۶۴۳

    بازدید

راه اندازی سایت

سلام می خواستم یه سایت با زبان asp یا php راه اندازی کنم. هاستی که باید استفاده کنم کدومه؟ یعنی هاست ویندوز یا لینوکس؟

پرسیده شده ۰۳:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۵ sina5825۴۶۵
  • ۱

    رای

  • ۱

    پاسخ

  • ۱ هزار

    بازدید

select اطلاعات از بانک اطلاعاتی و نمایش داده‌ها به صورت چند صفحه مجزا؟

۱- من می‌خوام اطلاعات رو از بانک اطلاعاتی select کنم و اون‌هارو به صورت چند صفحه مجزا در صفحه نشون بدم. ۲- یکی از مشکلاتی که بهش برخوردم اینه که اطلاعات درست select و در حلقه قرار نمیگیره، چون در...

پرسیده شده ۰۵:۲۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۴ علیرضا۲،۳۲۸۱۳۲۱
  • ۱

    رای

  • ۰

    پاسخ

  • ۹۷۶

    بازدید

چگونه از zend framework استفاده کنیم؟

سلام به دوستان من می خوام از zend framework استفاده کنم اما نحوه استفاده و نصب اون رو نمی دونم. منون می شم اگر کسی از دوستان راهنمایی کنه اگر به زبان فارسی و به صورت تصویری مقاله یا فیلمی وجود داره...

پرسیده شده ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۱/۰۴ farzadyazdan۱۶۵۲۱۵
  • ۱

    رای

  • ۶

    پاسخ

  • ۲ هزار

    بازدید

بهترین سایتهای آموزش php

از نطر شما بهترین سایت آموزش (ترجیحا پیشرفته) php جه به زبان پارسی و چه انگلیسی کدوم هست؟ لطفا سعی کنید توضیحاتی هم درباره امکانات و نقاط قوت اون سایت بگین چون نمیخوام آخر سر فقط یه لیست شلوغ تو...

پرسیده شده ۱۴:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۴ atari۲۶۵
  • ۱

    رای

  • ۱

    پاسخ

  • ۹۸۲

    بازدید

ساخت یک تصویر پیش نمایش از ویدیوی آپلود شده در پی‌اچ‌پی

سلام. می‌خوام وقتی کاربر در سایت یک ویدیو رو آپلود کرد، به صورت اتوماتیک از این ویدیو یک تصویر به صورت پیش نمایش ساخته و ذخیره بشه. از چه روشی می‌شه استفاده کرد؟ اگر توضیح مختصری هم بدید ممنون...

پرسیده شده ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۹ علیرضا۲،۳۲۸۱۳۲۱
  • ۱

    رای

  • ۲

    پاسخ

  • ۲ هزار

    بازدید

شروع اسکریپت نویسی سمت سرور با ASP.NET یا PHP ?

سلام ، بنده با HTML و CSS آشنایی قابل قبولی دارم ، JavaScript و کتابخانه Jquery رو هم تا حدودی آشنایی دارم ، الان موندم برای اسکریپت نویسی سرور ساید از PHP استفاده کنم یا ASP.NET ؟ همچنین به نظر شما...

پرسیده شده ۱۵:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹ programmer1۱۱۲